Jonavoje sulaikyti moteris plėšę jaunuoliai

Jonavos mieste birželio 7-10 dienomis buvo įvykdytos keturios nusikalstamos veikos, kurių metu nukentėjo įvairaus amžiaus moterys.

Nepilnamečiai plėšikai Jonavoje užpuldinėjo moteris.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Nepilnamečiai plėšikai Jonavoje užpuldinėjo moteris.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:39 PM

Birželio 7 d. apie 17 val. Jonavoje, Kosmonautų g., pilietei V. R. (gimusiai 1938 m.) iš rankų du jaunuoliai ištraukė rankinę, kurioje buvo piniginė su dokumentais, pinigais, raktais, mobilaus ryšio telefonas "Nokia". Padaryta 170 Lt žala.

Birželio 8 d. apie 16 val. Jonavoje, Kalnų g., pilietei L. M. (gimusiai 1953 m.) nenustatytas jaunuolis sudavė kumščiu į galvos sritį, o kitas panašaus amžiaus jaunuolis bandė iš rankų išplėšti rankinę. Pilietė L. M. rankinės neatidavė ir pradėjo šauktis pagalbos, jaunuoliai iš įvykio vietos pasišalino.

Birželio 9 d. apie 20.30 val. Jonavoje, Vasario 16-osios g., pilietei E. G. (gimusiai 1939 m.) einant gatve priėjo trys paaugliai. Vienas jų iš rankos ištraukė maišelį su produktais ir pabėgo.

Birželio 10 d. apie 14 val. Jonavoje, Žeimių tako g., nenustatytas paauglys pavogė pilietės K. K. (gimusios 1973 m.) rankoje neštą maišelį, kuriame buvo piniginė, mobilaus ryšio telefonas. Padaryta 90 Lt žala.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal nusikalstamas veikas, numatytas Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (dėl vagystės) ir 180 str. 1 d. (dėl plėšimo).

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio patruliai 2014-06-10 sulaikė du įtariamuosius nepilnamečius Jonavos rajono, Ruklos miestelio, gyventojus. Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus vėliau buvo nustatyti ir sulaikyti dar du įtariami nepilnamečiai, galimai dalyvavę vykdant šias nusikalstamas veikas.

Iš viso nustatyti keturi įtariami nepilnamečiai asmenys. Įtariamieji Jonavos rajono, Ruklos miestelio, gyventojai, gimę 1997 m., 1998 m. ir 2 gimę 2000 m., mokosi Jonavos mokyklose. Iki šiol įtariamieji į teisėsaugos akiratį pakliuvę nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.