Sučiuptas pakaunėje plėšikavęs karys

Du plėšimus pagal vienodą scenarijų netoli Kauno įvykdė 22 metų M.J.,

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-06-13 14:50, atnaujinta 2018-02-12 21:38

Karmėlavoje (Kauno r.) gyvenantis įtariamasis į interneto svetaines įkeldavo skelbimus apie parduodamus automobilius. Su pirkėjais, kurie susidomėdavo siūloma mašina, jis sutardavo susitikti nuošalioje vietoje.

Prie laukiančių susitikimo su tariamu pardavėju pirkėjų pribėgdavo kaukėtas ginkluotas žmogus ir reikalaudavo atiduoti pinigus ar kitas vertybes.

Birželio 7-ąją parduodamu automobiliu „Volvo“ susidomėjęs Latvijos pilietis tokiu būdu neteko 6500 eurų (22,4 tūkst. litų).

Po trijų dienų į spąstus pakliuvo automobilio pirkėjas iš Mažeikių. Jis pinigų neatidavė, tačiau užpuolikas spėjo nuo kaklo nutraukti 47 gramus sveriančią auksinę grandinėlę, kurios vertė 9,4 tūkst. litų.

Vis dėlto šis išpuolis įtariamajam buvo nesėkmingas, nes labai greitai kriminalistams karį pavyko susekti ir sulaikyti. Kratos metu jaunuolio namuose rasti daiktai bei dalis pinigų išsklaidė visas abejones dėl jo nekaltumo.

Kauniečiui pateikti įtarimai dėl plėšimo, jam gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 2 iki 10 metų, teismas leido įtariamąjį suimti. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.