Milijonieriaus sūnus - naktinių klubų ir restoranų siaubas

Aferų meistro milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas toliau siautėja nebaudžiamas. Šeštadienio naktį jis su draugu Tautvydu Vytkūnu sukėlė muštynes sostinės naktiniams klube „Pantera“. Milijonieriaus sūnus ir jo draugas buvo išvežti į policijos komisariatą.

Šešėlinio milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas (kairėje) vėl turi nemalonumų dėl savo agresyvaus elgesio.
Šešėlinio milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus Erikas (kairėje) vėl turi nemalonumų dėl savo agresyvaus elgesio.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jun 15, 2014, 5:31 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:24 PM

Kaip lrytas.lt pasakojo įvykio liudytojai, E. Rachinšteinas į klubą atėjo su kompanija. Vos tik jis pasirodė, kitiems kokteilių baro lankytojams tapo aišku, kad vakaras ramiai nesibaigs.

„Jis tiesiog ieškojo su kuo susimušti, vis vaikščiojo, kabinėjosi prie kitų baro lankytojų, stumdėsi, keiksmažodžiais „pasiuntė“ vieną kitos kompanijos merginą, o po to pradėjo muštis. Buvo apie 3 val. nakties“, - pasakojo įvykio liudytojas.

Į muštynes įsivėlė ne tik E. Rachinšteinas bei jo draugas, bet ir kiti su susikompromitavusio verslininko sūnumi į barą atėję vyrai.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie E. Rachinšteiną ir T. Vytkūną išvežė į policijos komisariatą.

Vienam E. Rachinšteino užpultam vyrų prireikė ir medikų pagalbos. Per muštynes jam buvo sulaužytas žandikaulis.

Nuo agresyvaus Eriko kliuvo ir su juo vienoje kompanijoje buvusiai merginai. Įsiutęs E. Rachinšteinas jai trenkė.

Tai jau ne pirmas kartas, kai E. Rachinšteinas įsivelia į muštynes su sostinės barų lankytojais.

Pernai rugsėjį jis prakirto antakį konkurse „Mis Lietuva” „Mis publikos” titulą laimėjusiai Elitai Citovičiūtei.

Tada E. Rachinšteinas pareiškė, kad E. Citovičiūtė konfliktą pradėjo pirmoji: „Ji man trenkė galva, o aš trenkiau atgal. Skamba kiek žiaurokai, tačiau ji man yra niekas.

Manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs.

Kas ji tokia, kad galėtų elgtis kaip visiškai neišauklėta, nieko negerbianti panelė. Gal tik kiek per stipriai aš ją tada pamokiau, tačiau yra taip, kaip yra.”

E. Citovičiūtė pasakojo priešingai. Anot jos, E. Rachinšteinas priekabiavo, bet buvo atstumtas, todėl savo galva trenkė jai į galvą.

Po konflikto su E. Citovičiūte, E. Rachinšteinas „pasižymėjo“ ir itališkame restorane „Basilico“. Čia jis vyrui praskėlė galvą. Nors nukentėję nuo E. Rachinšteino asmenys rašo pareiškimus policijai, tačiau milijonieriaus sūneliui, kaip teigiama, vis pavyksta išvengti bylų. „Greičiausiai, jį išsuka tėvas, kuris už tai, kad sūnaus atžvilgiu nebūtų pradėti ikiteisminiai tyrimai, neblogai kai kam sumoka“, - spėja lrytas.lt pašnekovas.

* Nuo E. Rachinšteino tėvo S. Rachinšteino jaučiasi nukentėję daugybė verslininkų, tačiau teisėsaugos pareigūnai vis neranda už ką nuteisti įžūlaus veikėjo.

* Nukentėję verslininkai pasisamdė advokatus, kurie susistemino visą informaciją apie jo aferas. S. Rachinšteinas gudrauja pristeigęs daugybę įmonių, nors jo pavardės nėra nei vadovų, nei akcininkų sąrašuose.

* Su S. Rachinšteinu susijusios įmonės už skolintus pinigus įgyja daug nekilnojamojo turto.

* Kai kreditoriai pradeda reikalauti pinigų, didžioji dalis vertingų objektų parduodama kitai S. Rachinšteino įmonei, o prasiskolinusios bendrovės paskelbiamos nemokiomis.

* Savo įkurtų įmonių vadovais S. Rachinšteinas buvo įdarbinęs ir benamius. Vėliau jiems kartu su savo darbdaviu teko stoti prieš teismą.

* S. Rachinšteinas Mokesčių inspekcijai skolingas kelis milijonus litų, tačiau tų pinigų valstybė taip ir neatgauna. Vienas būdų išsisukti – naikinti dokumentus. Kad ir ką darytų Mokesčių inspekcija, prieš ją iškart išdygsta Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos tyrėjų ir teisėjų statomos užkardos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.