Mažeikiškis policijai įkliuvo su kilogramu kanapių

Teismas leido suimti narkotikų platinimu įtariamus mažeikiškį ir šiaulietį. Iš jų atimta marihuanos siunta – apie kilogramas džiovintų kanapių.

Mažeikių gyventojas gabeno kilogramą kanapių.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Mažeikių gyventojas gabeno kilogramą kanapių.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-06-16 15:05, atnaujinta 2018-02-12 19:48

Pirmas per specialią operaciją sučiuptas 40-metis Mažeikių gyventojas. Jo automobilyje aptiktas kvaišalų krovinys – apie kilogramą marihuanos. Toks kiekis kvaišalų juodojoje rinkoje vertas 20-40 tūkstančių litų. Netrukus antrankiai uždėti jo bendrininkui 30-mečiui šiauliečiui. Abu vyriškiai seniai buvo policijos operatyvininkų akiratyje - dėl tokio pobūdžio nusikaltimų sulaikomi nebe pirmą kartą. Jei suimtųjų kaltė bus įrodyta, jiems gresia ilgi nelaisvės metai. Už tokį kiekį kvaišalų baudžiama laisvės atėmimu 8-10 metų. Tai – ne pirma kvaišalų siunta, kurią pareigūnai perėmė šiemet Mažeikių rajone. Prieš porą mėnesių kelyje Mažeikiai-Seda buvo sustabdytas narkotikų kurjerių automobilis. Kriminalistų turėta operatyvinė informacija buvo tiksli – mašinoje rasta marihuanos siunta. Ji į Lietuvą atkeliavo iš Ispanijos. Neoficialiais duomenimis, mašinoje buvo per 2,5 kg smulkintų kanapių. Vieną kvaišalų kurjerį teismas leido suimti 3 mėnesius, o bendrininką paleido. Iš pastarojo paimti asmens dokumentai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.