Telšiškio skrydis į griovį atskleidė daugybę KET pažeidimų

Šeštadienį apie 9 val. 47 min. gautas pranešimas, kad Telšių rajone, miško kelyje link Tausalo ežero, pastebėta nuo kelio nuvažiavusi lengvoji mašina. Nuvykę policijos pareigūnai miško keliuke aptiko į griovį įvažiavusį automobilį „VW Golf“ be galinių valstybinių numerių. Automobilyje bei aplink jį žmonių nesimatė.

Į griovį nuskriejęs „VW Golf“ atskleidė daugybę pažeidimų.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Į griovį nuskriejęs „VW Golf“ atskleidė daugybę pažeidimų.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 5:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:37 PM

Pagal ant automobilio priekinio bamperio pritvirtintus valstybinius numerius, ieškant automobilio savininko, nustatyta, kad esančiais valstybiniais numeriais registruotas ne tos markės automobilis – ne „VW Golf“, kuris įvažiavęs į griovį, o „Mazda 323“.

Pasitelkus pagalbon specialiąsias priemones ir iš griovio ištraukus automobilį, pagal kėbulo identifikavimo numerį nustatyta, kad „VW Golf“ automobilis registruotas kitu valstybiniu numeriu ir jis priklauso piliečiui E.R. (gim. 1980 m.). Susisiekus su juo, šis pateikė automobilio pirkimo-pardavimo sutartį, kur nurodoma, jog transporto priemonės savininkas – L.Š. (gim. 1994 m.), gyvenantis Telšių r., Gaudikaičių kaime.

Automobilio savininkui atvykus į komisariatą, paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti transporto priemonės, automobiliui „VW Golf“ neatlikta privalomoji techninė apžiūra, o ant transporto priemonės uždėti suklastoti, ne tai transporto priemonei priklausantys valstybiniai numeriai. Be to, automobilio vairuotojas, įvažiavęs į griovį, pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Aibę administracinių teisės pažeidimų įvykdžiusiam L.Š. pradėta administracinė teisena net pagal kelis Administracinių teisės pažeidimų kodekso straipsnius. Automobilis po eismo įvykio nutransportuotas į saugojimo aikštelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.