Milijonieriaus sūnus teisme aiškinasi dėl nuotykių Klaipėdoje

Šešėlinio milijonieriaus Sergejaus Rachinšteino sūnus 24 metų Erikas Rachinšteinas siautėja ne tik Vilniaus, bet ir Klaipėdos naktiniuose klubuose.

E.Rachinšteinas tikino, jog automobilio išgėręs nevairavo.<br>T.Bauras
E.Rachinšteinas tikino, jog automobilio išgėręs nevairavo.<br>T.Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

2014-06-17 12:46, atnaujinta 2018-02-12 18:54

Savaitgalį po muštynių sostinės klube "Pantera" jam teko aiškintis policijoje, o dėl kovo mėnesį Klaipėdoje vykusių linksmybių jis buvo iškviestas į Vilniaus miesto apylinkės teismą.

Klaipėdos policijos protokole rašoma, jog kovo 22-osios naktį prie Naujojo Sodo gatvėje neblaivus vairavo automobilį "Mercedes-Benz".

Tėvo įkurtoje bendrovėje "Everita" dirbantis E.Rachinšteinas pareigūnams įkliuvo šalia naktinio klubo "Dr.Who". Pareigūnai jam nustatė vidutinį girtumo laipsnį - 1,86 promiles alkoholio.

E.Rachinšteinas neneigė, jog buvo neblaivus, tačiau tvirtino tą naktį automobilio nevairavęs. Jaunuolis tvirtino, kad į klubą juos atvežė kitos S.Rachinšteino bendrovės "Nekilnojamojo turto valdymas" vairuotojas Airidas Giža. Jį planuojama apklausti artimiausiame teismo posėdyje.

E.Rachinšteinas įsitikinęs, kad pareigūnai buvo iškviesti po jo konflikto su naktinio klubo apsaugos darbuotojais. Milijonieriaus sūnus pasakojo, kad likus savaitei iki šio įvykio, klube "Dr.Who" jis buvo įsivėlęs į konfliktą. Tąkart neblaivus vilnietis į klubą buvo atvykęs su mergina.

"Kai prie durų pamačiau tą patį apsaugininką, supratau, kad jis mane prisimena ir į klubą tikrai neįleis. Tarp mūsų vėl kilo ginčas", - pasakojo karšto būdo jaunuolis.

Jis neslėpė, jog į uostamiesčio naktinį klubą vėl bandė patekti neblaivus. "Aš nematau čia nieko blogo. Automobilį vairavo kitas žmogus, todėl aš nesuku dėl to galvos", - teisme kalbėjo E.Rachinšteinas.

Į kitą teismo posėdį bus kviečiami ir Klaipėdos policijos patruliai, protokolą už vairavimą neblaiviam surašę ne vairuotoju prisistačiusiam vyrui, o E.Rachinšteinui. Teismas pareikalavo, kad naktinio klubo administracija pateiktų vaizdo kamerų įrašus, kuriuose gali matytis, kuris vaikinas sėdėjo "Mercedes-Benz" vairuotojo vietoje. Teismas jokio atsakymo iš klubo nesulaukė. Prašymas bus pakartotas. Neoficialiai S.Rachinšteinui priklausanti bendrovė "Nekilnojamojo turto valdymas" atsiuntė raštą, jog tądien į Klaipėdą išvykusį automobilį "Mercedes-Benz" vairavo A.Giža. Tai esą gali patvirtinti ir stacionaraus greičio matuoklio nuotrauka. Važiuodamas iš Vilniaus į Klaipėdą, automobilis viršijo greitį, o nuotraukoje matosi, kas sėdėjo prie jo vairo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.