Vilniaus policijai su vogtais marškinėliais įkliuvo du vyrai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo Vilniaus mieste, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus. Šių neuniformuotų pareigūnų pagrindinės darbo vietos – sostinės viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos.

Vogtų marškinėlių parduoti įtariamieji nespėjo.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vogtų marškinėlių parduoti įtariamieji nespėjo.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 10:24 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:11 PM

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, pirmadienį apie 15.30 val. Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai Šeškinės g., Vilniuje, požeminėje pėsčiųjų perėjoje, pastebėjo du vaikinus, kurie traukė iš su savimi turėto maišo vyriškus marškinėlius su etiketėmis, nulupinėjo kainas ir siūlė pirkti praeiviams bei požeminėje perėjoje prekiaujantiems prekeiviams.

Pareigūnai, įtardami, kad marškinėliai gali būti įgyti neteisėtu būdu, t. y. pavogti, abu 1992 m. gimusius vyrus sulaikė ir pristatė į Vilniaus teritorinį policijos komisariatą. Sulaikyti R.B. ir P.K. – Naujosios Vilnios gyventojai.

Sulaikymo metu P.K., nešinas maišu su jame esančiais daiktais, mėgino pasišalinti Ukmergės gatve, tačiau jam nepavyko. Pareigūnai jo maiše rado 7 vyriškus marškinėlius su etiketėmis ir apsaugos magnetais, o R.B. vyriškoje rankinėje – sulankstytus 6 folijos lapus apsaugos magnetams įvynioti, taip juos neutralizuojant, ir vinį (įtariama, kad ja buvo nuimami apsaugos magnetai).

Vaikinai prisipažino, kad marškinėlius pavogė vienoje prekybos centro „Panorama“ parduotuvių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.