Dviejų mašinų vairuotojai nepasidalino kelio, aidėjo šūviai

Kaune, Islandijos plente antradienį vakare automobilis „Peugeot 406“ užblokavo kelią „Volkswagen Jetta“. Pastarojo vairuotojas pasinaudojo savigynai išduotu koviniu ginklu ir peršovė užpuolikų mašiną. Vėliau policijos pareigūnai sulaikė tris „Peugeot 406“ važiavusius vyriškius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 9:55 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:06 PM

„Volkswagen Jetta“ vairuotojas 32 metų K.D. paiškino, kad apie 19 valandą 15 minučių važiuojant Iskandijos plentu ties viduku per Nerį kelią užblokavo „Peugeot 406“. Iš jo išlipę du vyriškiai grasindami ginklu liepė išlipti ir „Volkswagen Jetta“ vairuotojui.

Šis kaunietis išsitraukė savigynai išduotą pistoletą ir kartą iššovė į orą, o antrą kartą - į užpuolikų mašiną bei peršovė jos kėbulą.

Tuomet vyriškis sėdo į automobilį ir važiavo toliau, tačiau „Peugeot 406“ pasivijo ir taranavo „Volkswagen Jetta“. Šios mašinos vairuotojas spėjo apie įvykį pranešti policijai, todėl patruliai sulaikė tris „Peugeot 406“ važiavusius kauniečius - 18 metų J.M., jo bendraamžį E.V. ir 39 metų T.P. Trijulė uždaryta į areštinę.

Užpultasis kaunietis nenurodė galimų išpuolio motyvų, o policijos pareigūnai mano, kad konfliktas įsiplieskė dėl avarinės situacijos kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.