Sienų tepliotojus Telšių policija pastebėjo per vaizdo kameras

Telšiuose sulaikyti du jaunuoliai, teplioję sienas. Vandalus pareigūnai pastebėjo per vaizdo kameras.

Sienas tepliojusios jaunuolis Telšių policija pastebėjo per vaizdo kameras.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Sienas tepliojusios jaunuolis Telšių policija pastebėjo per vaizdo kameras.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 6:13 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 PM

Kaip pranešė Telšių apskrities VPK, trečiadienį apie 23 val. 30 min. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriuje miesto vaizdo stebėjimo kamerų pagalba buvo pastebėta grupė jaunuolių, niokojančių Masčio ežero pakrantėje esančią rotondą.

Atvykę į įvykio vietą policijos pareigūnai sulaikė T.K. ( gim. 1982 m.) ir V.B. (gim. 1994), kurie neneigė, kad piešė ant rotondos sienų. Jaunuoliai buvo pristatyti į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Neseniai sutvarkyta ir gyventojų rekreaciniams poreikiams pritaikyta Masčio ežero pakrantė yra niokojama nebe pirmą kartą. Minėtas įvykis – tik dar vienas įrodymas, kad ne visi gyventojai stengiasi puoselėti ir saugoti savo miestą. Gaila, kad šeimų poilsiui ir renginių organizavimui pritaikytoje Masčio ežero pakrantėje esančių statinių sienos yra darkomos grafičių piešėjų kūriniais. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai imsis visų priemonių, kurios užkirstų kelią tokiems viešosios tvarkos pažeidimams, ir prašo visuomenės nelikti abejingai – pastebėjus asmenis, darančius teisės pažeidimus, nedelsiant informuoti policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.