Tauragės areštinėje susižalojo futbolo negalėjęs žiūrėti kalinys

Pasaulio futbolo čempionatas aistrų kelia net ir šalies areštinėse. Tauragės policijos daboklėje susižalojo kalinys, kuriam nebuvo leista stebėti Italijos ir Kosta Rikos komandų susitikimo.

Tauragės policijos daboklėje susižalojo kalinys, kuriam nebuvo leista stebėti Italijos ir Kosta Rikos komandų susitikimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Tauragės policijos daboklėje susižalojo kalinys, kuriam nebuvo leista stebėti Italijos ir Kosta Rikos komandų susitikimo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 5:15 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:02 PM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, praėjusio penktadienio vakarą iš Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinės į Tauragės ligoninę išgabentas nuteistasis (gim. 1985 m.), kuris aštriu daiktu pats susižalojo ranką.

Kaip vėliau policijos pareigūnams paaiškino, nuteistasis, kuris yra aistringas futbolo sirgalius, save jis žalojo todėl, kad pareigūnai nepatenkino jo pageidavimo leisti stebėti pasaulio futbolo čempionato rungtynes tarp Italijos ir Kosta Rikos komandos greta esančioje kameroje.

Suteikus medicininę pagalbą, nusivylęs nuteistasis grąžintas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: KAM komentarai apie bepiločių orlaivių ekosistemą Lietuvoje