Pasieniečiai neįsileido klastotę turėjusio Ganos piliečio

Druskininkų pasieniečiai neleido į šalį įvažiuoti Ganos piliečiui, kuris turėjo suklastotą leidimą gyventi Vokietijoje. VSAT pareigūnai nustatė, kad šio dokumento blankas yra vogtas.

Druskininkų pasieniečiai neleido į šalį įvažiuoti Ganos piliečiui, kuris turėjo suklastotą leidimą gyventi Vokietijoje.<br>VSAT nuotr.
Druskininkų pasieniečiai neleido į šalį įvažiuoti Ganos piliečiui, kuris turėjo suklastotą leidimą gyventi Vokietijoje.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 11:17 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:08 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienio pavakarę VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardos pasieniečiai Raigardo kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos įvažiuojančio maršrutinio autobuso Gardinas–Kaunas keleivių dokumentus. Vienas jų, 24-erių Ganos pilietis, turėjo savo šalies pasą ir leidimą gyventi Vokietijoje. Pastarasis dokumentas suteikia teisę trečiųjų šalių piliečiams be vizos patekti į Šengeno erdvę.

Tačiau Druskininkų pasieniečiai nustatė, kad ganiečio pateiktas leidimas yra suklastotas. Paaiškėjo, kad šio leidimo gyventi Vokietijoje blankas yra ieškomas kaip vogtas.

Druskininkų užkardos pareigūnai apklausė užsienietį, atliko visus būtinus formalumus dėl jo neįleidimo į Lietuvą, leidimą gyventi Vokietijoje pažymėjo kaip negaliojantį ir pagal galiojančią tvarką Ganos pilietį grąžino atgal į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.