Policijai įkliuvo auksinius papuošalų vagyste įtariama porelė

Vilniaus policija sulaikė auksinių papuošalų vagyste įtariamą porelę. Pareigūnai įtaria, kad nuo šių asmenų galėjo nukentėti ne viena moteris.

Vilniaus policija įtaria, kad sulaikyti įtariamieji galėjo įvykdyti ir daugiau nusikaltimų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniaus policija įtaria, kad sulaikyti įtariamieji galėjo įvykdyti ir daugiau nusikaltimų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:46 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, trečiadienį apie 13 val. 50 min. Darbininkų g., Vilniuje, namo kieme prie laiptinės, moteris (gimusi 1940 m.) neteko auksinių auskarų – nepažįstama mergina, matydama, kad moteris abiejose rankose neša krepšius, priėjo iš nugaros ir vienu metu išplėšė auskarus iš abiejų ausų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai sulaikė šia vagyste įtariamus V.L. (gimusią 1986 m.) ir V.M. (gim. 1981 m.). Vyras su savimi turėjo dujų balionėlį ir du sulankstomus peilius, vienas jų „plaštakės“ tipo, staigiai išskleidžiamas.

Įtariamieji uždaryti į areštinę.

Asmenis, nukentėjusius nuo šių įtariamųjų, policija prašo kreiptis nurodytais tel. (8 5) 271 6053 arba (8 5) 271 6007.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.