Nusikaltėlio R.Zamolskio likimą žino Daktarų gauja?

Labiausiai ieškomas Lietuvos nusikaltėlis Romas Zamolskis užsimaskavo geriau negu Bulgarijoje svetima pavarde ir barzda dangstęsis Henrikas Daktaras? O gal pastarojo sėbrai taip paslėpė Zamo kūną, kad jo nerandama jau keliolika metų?

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-06-28 09:11, atnaujinta 2018-02-12 10:27

Prieš 13 metų įtampą šalyje sukėlusiam R.Zamolskiui, kuriam klijuota net Lietuvos Osamos bin Ladeno etiketė, dabar būtų 45-eri, rašo „Kauno diena“.

Jeigu nepasikeis įstatymai, policija šio labai sunkiais nusikaltimais įtariamo asmens gyvo ar mirusio privalės ieškoti dar 12 metų - iki 2026-ųjų.

Pasak Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus viršininko Kęstučio Galinio, paskutinė informacija, kuria remiantis galima teigti, kad R.Zamolskis tikrai tada dar buvo gyvas, 2002-ųjų pavasarį gauta iš Šiaulių. „Manau, kad R.Zamolskis gyvas“, - prieš pusantrų metų „Kauno dienai“ sakė K.Galinis. Šiandien jis jau nėra tuo įsitikinęs. „Pastaruoju metu mes neradome jokio realesnio fakto, kuris patvirtintų, kad R.Zamolskis gyvas“, - teigė pareigūnas.

Yra versijų - ir ne viena - kad Daktarų gauja galėjo atsikratyti R.Zamolskiu. Tačiau šio nusikalstamo susivienijimo byloje, kurią išnagrinėjo Klaipėdos apygardos teismas, tarp jo aukų R.Zamolskio pavardės nėra.

Šiemet Kauno policija pranešimų apie galimą R.Zamolskio pasirodymą dar nesulaukė, rašo „Kauno diena“. Tačiau prieš porą mėnesių jo paieškos bylos staiga pareikalavo kolegos iš Lietuvos kriminalinės policijos biuro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.