Girtų jaunuolių mušamą pardavėją apgynė pirkėjai

Sekmadienio vakarą Vilniuje, Liudo Giros gatvėje esančioje „Norfos“ parduotuvėje, alkoholio padauginę jaunuoliai sumušė pardavėją, kuri pastebėjo, kad jie bando nesusimokėję išsinešti du butelius brendžio, tačiau patys iškart atsidūrė pirkėjų rankose.

Išgėrę jaunuoliai buvo agresyviai nusiteikę.<br>A.Kuznecovaitės nuotr.
Išgėrę jaunuoliai buvo agresyviai nusiteikę.<br>A.Kuznecovaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jun 29, 2014, 10:34 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:32 AM

Incidentas nedidelėje Fabijoniškių mikrorajone esančioje parduotuvėje įvyko po 20 val.

Kaip lrytas.lt pasakojo nuo jaunuolių nukentėjusi pardavėja, du jaunuoliai, parduotuvėje pasirodė dar dieną.

Jie bandė pavogti alkoholio, užsikišę du butelius už kelnių, tačiau pardavėja tai pastebėjo. Tąkart jaunuoliai nesipriešino ir butelius grąžino.

Po kelių valandų parduotuvėje jie pasirodė dar kartą. Matyt, per tą laiką jie vis dėlto sugebėjo gauti išgerti, todėl elgėsi itin agresyviai.

Kai moteris pamatė, kad jie pro kasą bando dar kartą praeiti kelnėse slėpdami butelius ir pareikalavo juos grąžinti, šie nebebuvo tokie geranoriški – vienas jų išsitraukė butelį ir trenkė kasininkei per galvą.

Nukritęs butelis sudužo, šukėmis sužeisdamas moteriai kojas.

Antras nusikaltėlis butelį taip pat šveitė į grindis.

Pamatę, kas vyksta, parduotuvėje buvę vyrai puolė gelbėti mušama kasininkę ir nusikaltėlius sulaikė.

Po kiek laiko vienam jų pavyko ištrūkti iš vyrų rankų. Jis nubėgo į už parduotuvės esantį mišką ir pakvietė jame besilinksminusią kompaniją.

Šie atėjo „vaduoti“ savo likusio bendro, tačiau nesėkmingai. Tuo tarpu jaunasis nusikaltėlis aiškino, kad bus blogai ne tik jį sulaikiusiam vyrui, bet ir pardavėjai bei jį fotografuojančiai portalo lrytas.lt žurnalistei. Esą mes nežinome, kas yra jo mama, ji mus visus pasodins, o jis pats, kai mama jį išvaduos iš areštinės, visus susiras ir užmuš.

Jaunuolis bandė priešintis ir tada, kai atvyko policijos pareigūnai, bet buvo greitai sutramdytas ir su antrankiais nuvežtas į policijos komisariatą.

Tuo metu, kai vaikinas gulėjo ant grindų parduotuvėje, prie „Norfos“ pastato virė tikras mūšis. Jaunuoliui į pagalbą atskubėję maždaug penki draugai užsipuolė kitus pirkėjus, kurie dalyvavo jo draugo sulaikyme ir pradėjo juos mušti.

Tačiau žmonės pasirodė drąsūs. Du suaugę vyrai patys kaip reikiant „davė į kaulus“ paaugliams, nors per net į gatvę persikėlusias muštynes turėjo atsisveikinti su sulčių pakeliu.

Supratę, kad jėgos nelygios, jaunuoliai pabėgo į mišką, kur juos nusivijo tuo metu į parduotuvę ėję Fabijoniškių gyventojai.

Atvykusiems policijos pareigūnams visą kompaniją beliko susodinti į automobilį ir išvežti į policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.