„Facebook“ paviešintas šou su BMW jaunuoliams brangiai kainuos

Marijampolės savivaldybės Gudelių kaimo gyventojas V.K. (gim. 1991 m.) asmeninėje „Facebook“ paskyroje su socialinio tinklo lankytojais pasidalino vaizdais apie savo ir dar dviejų draugų pasivažinėjimą automobiliu BMW 318. Visą laiką, kol buvo filmuojama, buvo daromi grubūs Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Marijampolės pareigūnai nubaus chuliganiškai vairavusius jaunuolius.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Marijampolės pareigūnai nubaus chuliganiškai vairavusius jaunuolius.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 6:30 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:55 AM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, jaunuoliai savo vairavimo gebėjimus rodė ir vaizdą fiksavo Gudelių kaimo ribose. Vienas po kito jaunuoliai sėdo už vairo ir lėkė spausdami greičio pedalą taip, kad praslystų ratai ir automobilis būtų kuo sunkiau valdomas.

Tyrimo metu Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai išsiaiškino, kad automobilį vairavo nepilnamečiai pusbroliai A.B. (gim. 1996 m.) ir G.B. (gim. 1996 m.). Pareigūnai jiems surašė administracinio teisės pažeidimo protokolus dėl to, kad jie chuliganiškai vairavo automobilį dar apskritai neturėdami teisės vairuoti. Už tai šiems nepilnamečiams gresia bauda nuo 1 tūkst. 250 iki 1 tūkst. 750 litų.

V.K., kuris filmavo pusbrolius važiuodamas savo automobiliu jiems iš paskos, vėliau pats sėdo už BMW 318 vairo ir buvo filmuojamas vieno iš pusbrolių. Jo veiksmai bus taip pat pareigūnų įvertinti ir atsakomybėn jis neišvengs (šiuo metu jis yra išvykęs į užsienį).

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip V.K. važiuoja dideliu greičiu, „raižo saules“, kol suplyšta vairuojamo automobilio padanga, išlipęs atsitupia prie jos, pozuodamas ir didžiuodamasis savimi iškelia dešinės rankos nykštį, nusišypso, sėda už vairo ir toliau tęsia „pasirodymą“.

Už tokius veiksmus jam gresia administracinė nuobauda nuo 1 tūkst. iki 2 tūkst. litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?