Vilniuje įkliuvo kyšininkavę policijos patruliai

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto skyriaus pareigūnai, gavę informaciją apie galimą Vilniaus apskrities VPK pareigūnų kyšininkavimą Vilniuje, Gerosios Vilties g., pradėjo ikiteisminį tyrimą kyšininkavimo.

Vilniuje įkliuvo kyšininkavę policijos patruliai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vilniuje įkliuvo kyšininkavę policijos patruliai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:27 AM

Kaip pranešė Vilniaus policija, Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui ir vyresniajam patruliui įteikti pranešimai apie įtarimus bei paskirtos kardomosios priemonės.

Pareigūnai įtariami, kad pirmadienį apie 16 val. Vilniuje, Gerosios Vilties g., šalia Naugarduko g., patruliuodami tarnybiniu automobiliu, sustabdė Vilniaus miesto gyventojo vairuojamą automobilį ir už pastarojo nepatraukimą administracinėn atsakomybėn, pareikalavo ir priėmė kyšį.

Iš policijos pranešimo apie patruliams pateiktus įtarimus aiškėja, kad sustabdytas vairuotojas automobilį vairavo neblaivus, jis neturėjo teisės vairuoti, o pareigūnams užkliuvo dėl to, jog važiavo neužsisegęs saugos diržo.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokuroras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.