Teisiami du merginą rūsyje kalinę kauniečiai

Du Kauno gyventojai, šiemet vasarį pagrobę 19 metų merginą ir ketinę ją

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 8, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:50 AM

Prekyba žmonėmis, turto prievartavimu ir neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis kaltinami 34 metų Erikas Karpavičius bei 31 metų Robertas Urbonas.

Naktiniame klube susipažinę su mergina bičiuliai po poros dienų pasiūlė jai vykti į Norvegiją dirbti striptizo šokėja, tačiau kauniečiai iš anksto žinojo, kad daili mergina taps prostitute.

Kai mergina pasiūlymo atsisakė, kauniečiai pagrasino nužudyti ne tik ją, tačiau ir artimuosius. Iš pradžių apie grasinimus mergina niekam neprasitarė, tačiau vėliau vis tik apsilankė pas kriminalistus. Pastarieji pasiūlė tęsti bendravimą su įtariamaisiais, o patys stebėjo jų veiklą.

Apsilankiusi vieno kauniečio bute ji neteko sąmonės. Spėjama, kad į arbatą buvo įberta stiprių psichotropinių vaistų. 19-metė atsibudo namo rūsyje, o netrukus buvo nuvežta į mišką Kauno pakraštyje ir mušama. Reikalauta vykti į viešnamį Norvegijoje.

Vėliau ji vėl buvo nuvežta į namo rūsį, kur praleido pora dienų. Pagrobėjai atnešdavo maisto, vandens ir pagrasino, kad ši nedrįstų šauktis pagalbos.

Vasario 24-ąją nusikaltėliai į automobilį „Ford Focus“ sukrovė merginos daiktus ir liepė sėsti jai pačiai. Mergina sužinojo, kad laukia kelionė į Norvegiją, tačiau netrukus automobilį sustabdė kriminalistai. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.