Pavyzdingą šeimos vyrą parklupdė gašlus vaizdo klipas internete

Metams ir dviem mėnesiams buvo apribota laisvė iš Alytaus rajono Parėčėnų kaimo kilusiam 24 metų Dainiui K., kuris prisipažino Alytuje gatvėje lytiškai priekabiavęs prie keturių nepažįstamų moterų.

Dainius K. buvo sulaikytas Geležinkelio gatvėje, kur apimtas aistros užpuolė penkiasdešimtmetę moterį.
Dainius K. buvo sulaikytas Geležinkelio gatvėje, kur apimtas aistros užpuolė penkiasdešimtmetę moterį.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Aug 8, 2014, 8:49 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:34 AM

Vienoje Alytaus statybų bendrovėje dirbantis Dainius K. apklausos metu policijos komisariate prisipažino Statybininkų, Topolių ir Geležinkelio gatvėse lytiškai priekabiavęs prie keturių moterų, bet tik teisme paaiškino, kodėl taip elgėsi, rašo „Lietuvos rytas".

Jis teismui paaiškino tiesiog pabandęs atkartoti tai, ką matė vaizdo klipe.

Naktimis bus namuose

Iš Parėčėnų kaimo kilusį, pastaruoju metu su žmona ir mažamečiu vaiku nuomojamame bute Alytuje gyvenantį jauną vyrą iš kelio išvedė internetas.

Dainius K. jo platybėse susirado gašlų vaizdo klipą, įdėmiai peržiūrėjo ir nutarė, kad jis nėra niekuo blogesnis nei vaizdo klipo herojus.

Šis gatvėje iš nugaros pribėgęs apkabina moterį ir grabinėja intymias vietas.

Taip pat pasielgęs Dainius K. buvo greitai sučiuptas. Už tokį viešosios tvarkos pažeidimą teismas skyrė laisvės apribojimą vieniems metams ir dviem mėnesiams. Vyras namuose privalės būti nuo 22 iki 6 valandos.

Taip pat per pusmetį turės nemokamai 60 valandų dirbti sveikatos priežiūros ar neįgaliųjų globos įstaigose bei trims nuo jo išpuolių nukentėjusioms moterims atlyginti po 200 litų neturtinės žalos.

Ketvirtoji auka tokio prašymo teismui nepateikė.

Užpuldavo iš už nugaros

Liepos vidury policijos pareigūnai sulaikė Dainių K. netoli nusikaltimo vietos Geležinkelio gatvėje, kai penkiasdešimtmetė moteris paskambinusi telefonu pasiskundė, kad ją ką tik užpuolė ir iš už nugaros stipriai apkabinęs vulgariai grabinėjo sportiškos išvaizdos nepažįstamas vyras.

Pareigūnai tuo metu jau turėjo prieš kelias dienas nukentėjusių nuo panašaus užpuoliko dviejų 42 ir 25 metų moterų pareiškimus.

Kai sulaikytasis priekabiautojas Dainius K. per apklausas prisipažino taip elgęsis, policijos pareigūnai paragino atsiliepti ir kitas taip pat užpultas moteris.

Tuomet apie šį prieš tris savaites patirtą vulgarų išpuolį pranešė dar viena 40-metė alytiškė.

Artimieji – nustebę

Dainius K. matyto vulgaraus klipo herojumi pasijusdavo dažniausiai rytais, prieš darbą, 6–8 valandą, nors kartą keista aistra užvaldė ir grįžtantį iš darbo, apie 19 valandą.

Teismo jis laukė laisvėje – po apklausų buvo paleistas, raštu pasižadėjęs neišvykti.

Toks Dainiaus K. išpuolis prieš moteris nustebino jo pažįstamus ir artimuosius, todėl niekas tuo negalėjo patikėti.

Tvarkingoje šeimoje rūpestingai auklėtas vyras iki šiol dažnai grįžta namo padėti tėvams ūkio darbuose, nevartoja alkoholio, rūpinasi žmona ir vaiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.