Sodyboje Pasvalio rajone – šeimos tragedija

Pirmadienio vidurdienį į Pasvalio rajone esančio Storiškio kaimo sodybą skubėjo policijos pareigūnai. Buvo gautas pranešimas, kad name rasti dviejų žmonių kūnai.

Atokioje sodyboje įvyko kruvina drama.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Atokioje sodyboje įvyko kruvina drama.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2014, 3:22 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:34 PM

10 val. 56 min. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojai gavo pranešimą, kad gyvenamajame name rasta mirusi Vida B. (g. 1961 m.).

Atvykę Panevėžio aps. VPK Pasvalio r. policijos komisariato pareigūnai kitame kambaryje rado mirusį Rimą Š. (g. 1961 m.), ir šalia, įtariama, šaunamąjį ginklą.

Paaiškėjo, kad Rimas Š. jokio šautuvo nėra registravęs. Moteris buvo nušauta dviem šūviais, vyras nusišovė pats. Miškų apsuptą Storiškio kaimą sudaro vos keletas sodybų. Panevėžio aps. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Negyvą moterį pirmi aptiko į nuošalią sodybą miškų apsuptyje atvykę giminaičiai. Jie iškart pranešė policijai. Netrukus buvo rastas ir vyro lavonas. Policijos duomenimis, ginklas nebuvo registruotas - Rimas Š. šautuvą laikė nelegaliai.

Anot giminaičių, Vida B. sodybą buvo paveldėjusi iš senelių ir mėgo čia leisti savaitgalius, vasaroti. Sodyba buvo labai tvarkinga, jos aplinka išpuoselėta. Akivaizdu, kad šeimininkai savo turtui prižiūrėti skyrė daug laiko.

Dėl ko kilo tragedija pasibaigęs poros konfliktas, galima tik spėlioti. Kaimynai pasakojo, kad praėjusį šeštadienį Vidą B. į į kaimą atvežė jos pusbrolis. Į klausimą, kur yra jos gyvenimo draugas, moteris atsakė, jog jį išvijusi. Tačiau sekmadienį pas kaimynus pasirodė ir pats Rimas Š. Jis ten laikė savo dviratį. Atvažiavęs iš miesto autobusu, tuo dviračiu numindavo iki miške esančios sodybos. Į kaimynės klausimą, kodėl atvyko tik sekmadienį, vyras paaiškino, kad pirmadienį jis į darbą neis. Ar tai reiškė, kad Rimas Š. buvo iš anksto suplanavęs nužudyti Vidą B., ar vyras mirtinus šūvius į savo draugę paleido spontaniškai, vargu ar pavyks išsiaiškinti. Tragedijos liudininkų neliko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.