Kaune užtiko tris užsienyje vogtus visureigius „Honda“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, vykdydami transporto priemonių grobimų tyrimus bei pavogtų transporto priemonių paiešką, tikslinio patikrinimo metu Kaune, Palemono gatvėje, rado ir sulaikė tris automobilius Honda CRV (2007, 2008 ir 2010 metų gamybos), pakrautus į traukinio vagonus ir paruoštus išvežimui iš Lietuvos.

Visureigius planuota išgabenti į Azijos šalis.<br>Kauno policijos nuotr.
Visureigius planuota išgabenti į Azijos šalis.<br>Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2014, 5:39 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:39 PM

Minėtų autotransporto priemonių kėbulo numeriai suklastoti. Pirminiais duomenimis, automobiliai yra paieškomi kaip vogti Vokietijoje, Olandijoje ir Čekijoje, todėl rasti automobiliai sulaikyti ir pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiuo metu tikslinama, kam priklausė šie visureigiai.

Kauno policijos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai dažniausiai automobilius grąžina ir glaudžiai bendradarbiauja su Vokietijos, Austrijos, Belgijos, Olandijos, Čekijos, Lenkijos, Švedijos pareigūnais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.