Išdaužę žibintus vandalai mašinos savininkui paliko raštelį

Klaipėdos rajono policija ieško piktadarių, išdaužiusių automobilio žibintus ir savininkui palikusius raštelį.

Vyriškis rado išdaužtus priekinius automobilio žibintus ir raštelį, užkištą už automobilio priekinio stiklo valytuvo.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Vyriškis rado išdaužtus priekinius automobilio žibintus ir raštelį, užkištą už automobilio priekinio stiklo valytuvo.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 6:14 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:53 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, pirmadienį apie 16 val. 30 min. pilietis J.J., atvykęs prie jūros, savo automobilį „Subaru Legacy“ pasistatė Klaipėdos rajone, Kukuliškių kaime, ties Olando kepure esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Grįžęs prie automobilio apie 18 val., vyriškis rado išdaužtus priekinius žibintus ir raštelį, užkištą už automobilio priekinio stiklo valytuvo. Raštelyje buvo parašytas tekstas :“Sveiki jums išdaužytos priekinės lempos, vairuokite atsargiai. Susirūpinęs pilietis“.

Kriminalinės policijos pareigūnai tiria, kas automobilio savininkui padarė žalos bei kas parašė raštelį. Įvykį mačiusius liudytojus ar ką nors žinančius apie įvykio aplinkybes, Klaipėdos rajono policija prašo pranešti tyrėjams tel. 8-46-433501 arba 8-46-433515.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.