Medininkuose sulaikytas Ispanijoje ieškotas vilkikas

Medininkų kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė Rusijos piliečio vairuotą vilkiką „MAN TGA“, kurio paiešką prieš 2 dienas buvo paskelbę Ispanijos teisėsaugininkai.

Medininkų punkte sulaikytas Ispanijos teisėsaugininkų ieškotas vilkikas.<br>VSAT nuotr.
Medininkų punkte sulaikytas Ispanijos teisėsaugininkų ieškotas vilkikas.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 3:18 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:55 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį vakare į Medininkų punktą iš Baltarusijos įvažiavo vilkikas „MAN TGA“ su rusiškais registracijos numeriais. Vilkiko, kurį vairavo 51-erių Rusijos pilietis, puspriekabėje buvo gabenami negendantys maisto produktai.

Dokumentų patikros metu VSAT pareigūnai nustatė, kad šio 2008 m. laidos vilkiko paiešką vos prieš dvi dienas paskelbė Ispanijos teisėsauga.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Po apklausos pasieniečiai rusą vairuotoją paleido. Vilkikas saugomas VSAT Vilniaus rinktinėje. Atkabinta puspriekabė liko Medininkų punkte, iš kur vėliau ją išsigabeno savininkai.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 57 automobilius, kurie, įtariama, buvo pavogti ir kuriais bandyta vykti per Lietuvos sieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.