Kvailas automobilio vagis Vievyje pametė striukę su dokumentais

Rugsėjo 21 d. naktį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato patruliai Vievyje persekiojo nestojusį automobilį. Paaiškėjo, kad automobilis vogtas, o nuo policijos sprukęs įtariamasis pametė striukę su savo dokumentais.

Bėglį policija persekiojo tol, kol šis atsitrenkė į kitą mašiną.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Bėglį policija persekiojo tol, kol šis atsitrenkė į kitą mašiną.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 3:40 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:08 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, sekmadienį apie 2 val. 30 min. pareigūnai Semeliškių gatvėje pastebėjo automobilį „Audi A6 Avant“, kurio vairuotojas, akivaizdžiai siekdamas išvengti susitikimo su policininkais ir neparodęs posūkio signalo, staiga pasuko į Sodų gatvę ir pradėjo didinti greitį, nepakluso policijos reikalavimui sustoti, t.y. nereagavo į policijos automobilio įjungtus švyturėlius ir garso signalą.

„Audi A6 Avant“ buvo persekiojamas iki tol, kol šis atsitrenkė į stovintį automobilį „Mazda“. Tuomet iš persekiotos transporto priemonės iššoko vairuotojas ir nėrė į tamsą, bandė suklaidinti patrulius nusirengęs ir numetęs savo striukę. Tik, matyt, pamiršo iš kišenių išsitraukti savo dokumentus.

Bėglys M.J. (gim. 1995 m.) buvo surastas namuose.

Ryte Elektrėnų policija gavo automobilio „Audi A6 Avant“ savininko pareiškimą, kad transporto priemonė buvo pavogta. Šiuo metu tiriamos įvykio aplinkybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.