Seimo narys teisme aiškinasi dėl avarijos

Nedidelę avariją sukėlęs Seimo narys Darius Ulickas atlygino žalą apgadinto automobilio savininkams.

I.Zaščiurinskienė teisme neturėjo jokių pretenzijų jos automobilį apgadinusiam Seimo nariui D.Ulickui.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Zaščiurinskienė teisme neturėjo jokių pretenzijų jos automobilį apgadinusiam Seimo nariui D.Ulickui.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Oct 6, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:40 AM

Į Vilniaus miesto apylinkės teismo posėdį Darbo partijos narys D.Ulickas atvyko be advokato. Politikas teigė išsiversiąs be jo paslaugų.

Policijos protokole teigiama, jog vasario 20-osios popietę Vilniuje, S.Žukausko gatvės aikštelėje automobiliu „Volkswagen Jetta“ važiuodamas atbuline eiga kliudė automobilį „Toyota“ ir pasišalino iš avarijos vietos.

D.Ulickas aiškino, jog susidūrimo net nepajuto, todėl iš S.Žukausko gatvės nuvažiavo. Po kurio laiko jam paskambino automobilio savininkas, kuris apie įvykį jau buvo pranešęs policijai. Apžiūrėjęs savo automobilį, jis pastebėjo nedidelį įbrėžimą. Tuomet Seimo narys pats paskambino į policiją, kad pareigūnai užfiksuotų įvykį.

Kitą dieną Seimo narys susitiko su nukentėjusiais ir jų atsiprašė.

Kai sukėlė šią avariją, automobiliu „Volkswagen Jetta“ D.Ulickas važinėjo pirmą savaitę, Seimo narys tądien į automobilį įsėdo išėjęs iš parduotuvės. Jis teigė nepajutęs jokio konktakto su kitu automobiliu.

„Tuo metu rūkiau. Automobilio salone grojo muzika, ar kalbėjau mobiliuoju telefonu neprisimenu, nes automobilyje yra laisvų rankų įranga“, - apie įvykio aplinkybes pasakojo D.Ulickas.

Nukentėjusiąją pripažinta Indrė Zaščiurinskienė prisiminė, jog įsėdusi į automobilį pajuto smūgį ir pamatė, kad į jos mašinos galą atsitrenkė kitas automobilis ir nuvažiavo. Vilnietė įsidėmėjo atsitrenkusio automobilio markę ir valstybinius numerius. Moteris telefonu paskambino vyrui ir paprašė iškviesti policiją.

"Matosi, kad vairuotojas tikrai gailisi, su mumis susisiekė ir atsiprašė. Akivaizdu, kad tai nebuvo tyčinis pabėgimas", - sakė I.Zaščiurinskienė ir prašė griežtai nebausti avariją sukėlusio politiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.