Parduotuvės darbą Varėnoje nutraukė pranešimas apie bombą

Antradienio rytą pranešimas apie sprogimo grėsmę sujaukė parduotuvės „Maxima“ darbą Varėnos centre. Į parduotuvę nenustatytas asmuo paskambino 8 val. 20 min. ir pasakė, kad po dviejų valandų pastatas sprogs.

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Oct 7, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:56 AM

Darbuotojai iškart pranešė policijos pareigūnams.

Atvyko policija ir ugniagesiai gelbėtojai, parduotuvės darbas buvo nutrauktas, pirkėjai ir darbuotojai išvesti į lauką.

Įvestas planas „Skydas“, policijos pareigūnai laukė, kol patalpų patikrinti atvyks Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ specialistai.

Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ specialistai, atskubėję į Varėną, daugiau kaip valandą ieškojo sprogmens  „Maxima“ pastato viduje ir lauke. Jiems talkino ir tarnybinis šuo.   Nieko įtartino nepavyko rasti, todėl paieška buvo nutraukta.   Iš kitoje gatvės pusėje esančio savivaldybės pastato šią  operaciją stebėjusiems prekybos centro darbuotojams leista grįžti į  darbo vietas.   Varėnos rajono policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą nustatyti ir surasti asmenį, kuris paskleidė melagingą informaciją, keliančią pavojų visuomenei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.