Policija užklupo dyzelino prekeivius

Policija užklupo dyzelino prekeivius

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 4:18 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 6:33 AM

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Noreikiškių policijos nuovados pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, 2014–10–06 apie 12.00 val. Kauno r., Zapyškyje, Šilo g., 50 metų piliečio A. R. gyvenamojoje vietoje atliko tikslinį patikrinimą.

Patikrinimo metu A.R. namo kieme pareigūnai aptiko vilkiką su Rusijos federacijos numeriais, iš kurio degalų bakų dyzelinas buvo perpilamas į metalines talpyklas, priklausančias valdos šeimininkui.

Pareigūnai užfiksavo pažeidimą ir paėmė 1 200 l dyzelino, kuris, kaip įtariama, buvo supirktas iš vilkikų vairuotojų, atvykstančių iš Rusijos federacijos.

Dėl šio pažeidimo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Pažymėtina, kad vykdant nelegalios akcizais apmokestinamų prekių apyvartos užkardymo veiklą, labai svarbų vaidmenį atlieka aktyvus bendruomenės dalyvavimas teikiant informaciją policijos pareigūnams, kaip ir šiuo atveju, apie asmenis galimai užsiimančius nelegalia veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.