Kelių chuliganą demaskavo budraus seniūno darytos nuotraukos

Šių metų spalio 13-ąją Kėdainių rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas, jog Okainių kaime siautėjęs kelių chuliganas automobiliu išvartė kelio ženklus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 11:51 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:26 AM

Įvykio vietoje patruliai rado apgadintus du signalinius kelio stulpelius ir kelio ženklą. Kaltininkas iš įvykio vietos jau buvo pasišalinęs.

Pareigūnai, apžiūrėdami įvykio vietą, rado dalių nuo automobilio „BMW“.

„Tuo metu prie pareigūnų priėjo Truskavos seniūnas Vytautas Zakaryza, kuris buvo nufotografavęs minėtą automobilį, ir jo nuotraukas pateikė pareigūnams“, - pasakojo Kėdainių rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Dirmeikis.

Nuotraukose gerai matomas apgadintas automobilis, jo valstybiniai numeriai, todėl pareigūnai netrukus nustatė įvykio kaltininką.

„Turime visi kurti nepakantumo daromiems pažeidimams aplinką. Šis V.Zakaryzos poelgis – puikus pilietiškumo pavyzdys, kuris turi skatinti ir kitus visuomenės narius. Dėkojame už šį prasmingą poelgį bei raginame ir kitus gyventojus, pastebėjusius daromus nusižengimus, fiksuoti juos, informuoti apie tai policiją, bendradarbiauti“, - pabrėžė G.Dirmeikis.

Kaimo kelyje siautėjusiam chuliganui už tyčinį pasišalinimą iš eismo įvykio vietos gresia rimti nemalonumai - bauda nuo 3 iki 4 tūkst. litų bei teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 3 iki 5 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.