Kaune unabomberis vėl sukėlė ant kojų tarnybas

Kaune siautėja melagingų skambučių apie padėtus sprogmenis autoriai. Per keletą mėnesių jau antrą sulaukiama pranešimo apie sprogmenis Vilijampolės socialinės globos namuose, esančiuose Apuolės gatvėje. Paskutinį kartą anonimas paskambino pirmadienį, apie 11 valandą.

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Oct 20, 2014, 2:18 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 9:01 AM

Iš pastato buvo evakuoti pastate įkurdinti nepilnamečiai ir pedagogai. Daugelis vaikų – neįgalūs.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasčiukevičius 13 valandą informavo, jog jokų sprogmenų „Aro“ išminuotojai neaptiko. Be reikalo buvo iškviesta policija, ugniagesiai, kitos tarnybos.

Šių metų vasarą taip pat buvo sulaukta melagingo pranešimo apie padėtą sprogmenį Vilijampolės socialinės globos namuose.

Prieš pusantros savaitėsbuvo pranešta apie sprogmenis Kauno apygardos teisme ir Mokesčių inspekcijos pastate, iki šiol skambučių autoriai nenustatyti.

Pastaruoju metu policijai pavyko išaiškinti tik vieną vyriškį, penktadienį pranešusį apie tariamą sprogmenį Kauno „Akropolyje“. Nustatyta, kad tai – Pravieniškėse kalintis jaunas vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.