Joniškyje įkliuvo du marihuanos mėgėjai

Prieš keletą dienų Šiauliuose policijos patruliams įkliuvo 10 jaunuolių besimėgavusių marihuana, o lapkričio 2 d. „žolės“ mėgėjus pareigūnai jau purtė Joniškio mieste.

Marihuana.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Marihuana.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2014, 10:32 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 8:46 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, sekmadienio naktį apie 1 val. 30 min., Joniškio miesto centre sulaikyti du jaunuoliai, su savimi turėję, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patrulių rinktinės pareigūnams sustabdžius ir apžiūrėjus įtarimą sukėlusį automobilį „Renault Megane“, kuriuo važiavo dvidešimtmetis vairuotojas D.A. ir dvidešimt dvejų metų keleivis V.V., automobilio daiktadėžėje buvo rastas ir paimtas plastikinis maišelis su žalios spalvos augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Jaunuoliai pristatyti į Joniškio ligoninę, kur atlikus šlapimo tyrimą dėl narkotinių medžiagų, nustatyta, jog abu vaikinai buvo vartoję marihuaną. Pareigūnams jaunuoliai prisipažino, kad rūkė „žolę“.

Abu buvo uždaryti į Joniškio rajono policijos komisariato areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Automobilis saugomas policijos įstaigos kieme.

Vaikinams pareikšti įtarimai ir paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti. Abiems gresia laisvės atėmimas iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.