Septyniolikmetis įtariamas užpuolęs ir apiplėšęs pensininką

Mėnesio pradžioje Joniškyje

Asociatyvinė iliustracija: žmogus su peiliu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Asociatyvinė iliustracija: žmogus su peiliu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-11-05 11:12, atnaujinta 2018-01-22 06:45

Kaip pranešė Joniškio policija, vaikinas sulaikytas, kai Šiauliuose buvo pranešta apie galbūt neblaivų autobuse miegantį jaunuolį.

78 metų Joniškio gyventojas apiplėštas lapkričio 1-osios vakarą. Per langą įsibrovęs plėšikas pensininką smaugė, grasino peiliu. Iš šeimininko plėšikas pagrobė mobilųjį telefoną ir rastus šešis litus.

Po dviejų dienų Šiaulių pareigūnai gavo pranešimą apie autobuse miegantį, spėjama, neblaivų jaunuolį. Atvykę pareigūnai apie 22 val. rado svirduliuojantį, sunkiai besiorientuojantį aplinkoje jaunuolį ir pristatė jį į Operatyvaus valdymo skyrių.

Nustačius jaunuolio tapatybę paaiškėjo, kad tai nuo rugsėjo 29 dienos Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnų ieškomas septyniolikmetis. Netrukus Joniškio pareigūnai nustatė, kad tai gali būti ir joniškiečio namuose plėšikavęs asmuo.

Joniškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Už padarytą sunkų nusikaltimą nepilnamečiui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.