Sutrikusios psichikos jaunuolis Vilniuje suniokojo 18 mašinų

Vilniaus policija praneša, kad psichikos negalę turintis jaunuolis suniokojo net 18 Karoliniškių kiemuose stovinčių automobilių.

Vilniaus policija praneša, kad psichikos negalę turintis jaunuolis suniokojo net 18 Karoliniškių kiemuose stovinčių automobilių.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija praneša, kad psichikos negalę turintis jaunuolis suniokojo net 18 Karoliniškių kiemuose stovinčių automobilių.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 8:47 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:02 AM

Kaip rašoma policijos pranešime, antradienį Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė, kaip spėjama, sutrikusios psichikos jaunuolį (gim. 1993 m.), kuris išsiliejo ant kiemuose stovinčių automobilių.

Vyras savo taikiniu pasirinko Karoliniškių daugiabučių namų kiemuose stovinčius automobilius ir apgadino „Mercedes Benz“, „Toyota“, „Volvo“, „Chrysler“, BMW, „Audi“ ir kitų markių automobilius – pradūrė variklių dangčius, bagažines, veidrodėlius, kėbulus.

Į policiją kreipėsi 10 transporto priemonių savininkai. Įvykio vietų apžiūros metu nustatyta, kad subadyti dar 8 automobilių variklio dangčiai, kurių šeimininkai dar nesikreipė į policiją bei neparašė pareiškimų. Tokio pobūdžio nusikaltimų buvo užregistruota ir Pilaitės rajone.

Sulaikytas įtariamasis kaltę pripažino, bet savo chuliganiško poelgio priežasčių paaiškinti negalėjo. Pareigūnai paėmė ir nusikaltimo įrankį – medžioklinį peilį.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Dvidešimt vienerių vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Taip pat teks atlyginti automobilių savininkams patirtą žalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.