Pareigūnai sulaikė narkotikų platinimu įtariamą elektrėniškį

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate atliekant ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų platinimo, buvo gauta duomenų, kad lapkričio 6 d. Elektrėnų gyventojas R. S. (gimęs 1986 m.) iš Vilniaus gabens minėtas medžiagas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 12:26 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:09 AM

Duomenims patvirtinti buvo organizuota policinė priemonė – A1 (Vilnius-Kaunas-Klaipėda) Elektrėnų policijos pajėgos sustabdė R. S. vairuojamą automobilį, užblokuodami vairuotojo dureles. Sulaikymo metu įtariamasis išmetė su savimi turėtą medžiagą, kaip įtariama heroiną, tačiau šie veiksmai pareigūnų buvo užfiksuoti.

Kratos metu sulaikytojo bute, šaldytuvo kameroje, taip pat buvo rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų – kanapių.

R. S. sulaikytas 48 valandoms, jam pareikštas įtarimas dėl padarytų nusikalstamų veikų (neteisėtas disponavimas narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis ir šių medžiagų platinimas). Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir koordinuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros šeštasis skyrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.