Kauniečių šeimai - padegėjų smūgis

Pirmadienio naktį Kaune, Pašilės gatvėje, visiškai sudegė du ir apsvilo vienas greta stovėję automobiliai. Vieno jų savininkas nėra žinomas. Tyrėjai neabejoja, kad tai - nusikaltėlių išpuolis.

Išpuolio metu Kaune sudeginti du automobiliai.<br>A.Karaliūno nuotr.
Išpuolio metu Kaune sudeginti du automobiliai.<br>A.Karaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-11-10 08:32, atnaujinta 2018-01-21 22:33

Apie 3 valandą nakties ugniagesiams buvo pranešta, kad prie Pašilės gatvės 30-ojo namo dega du automobiliai. Nuvykus į vietą liepsnos jau buvo apėmusius „Chrysler Voyager“ ir „Volkswagen Golf“. Sudegė „Chrysler“ automobilio kėbulas. Variklio skyriaus ugnis nepalietė.

„Volkswagen Golf“ sudegė priekinė dalis.

Nuo šių dviejų automobilių ugnis persimetė į šalia stovėjusį trečią - „Mitsubishi Colt“. Išsilydė šios mašinos kairės pusės sparnas, variklio dangtis, kairysis žibintas ir buferis.

Nusikaltėliai taikėsi į „Chrysler Voyager“. Manoma, kad į jo saloną buvo įmestas padegamasis užtaisas - priekiniame stikle matyti skylė. Liepsna akimirksniu apėmė visą saloną.

„Išgirdau kažkokį traškesį, o kai išėjau į kiemą, mašinos degė atvira liepsna“, - portalui lrytas.lt pasakojo vietos gyventoja. Namo gyventojai skubėjo patraukti automobilius nuo gaisro židinio.

Pasak kaunietės, vairuotojams dažnai trūksta vietos automobiliams statyti, galbūt kartais būna ir pykčių, tačiau šįkart įvykio priežastis turbūt buvo kita.

Jos žiniomis, prieš porą metų kieme jau buvo sudegintas šio namo gyventojos automobilis, o praėjusią naktį suniokotas „Chrysler Voyager“ priklauso jos draugui. 

Kaimynai tikino, kad ši šeima labai maloni, dirbanti ir nekelianti jokių rūpesčių aplinkiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.