Anykščiuose sulaikytas kunigo kapą išniekinęs devyniolikmetis

Anykščių policija išsiaiškino, kas prieš mėnesį bažnyčios šventoriuje išniekino kunigo kapą. Paaiškėjo, kad tai girto devyniolikmečio darbas.

Anykščių policija išsiaiškino, kas prieš mėnesį bažnyčios šventoriuje išniekino kunigo kapą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Anykščių policija išsiaiškino, kas prieš mėnesį bažnyčios šventoriuje išniekino kunigo kapą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 5:33 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:13 PM

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, spalio 12 dieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl išniekinto kunigo kapo Šv. Mato bažnyčios šventoriuje, esančio Anykščiuose Vilniaus gatvėje.

Policijos pareigūnai, atlikę tyrimo veiksmus, pirmadienį sulaikė 19-metį Anykščių rajono gyventoją. Kitą dieną vaikinui pareikštas įtarimas dėl to, kad jis viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką bei dėl vandališkų veiksmų kapinėse ar kitoje viešosios pagarbos vietoje.

Įtariamasis apklausoje prisipažino padaręs šį nusikaltimą, paaiškino, kad įvykdė dėl girtumo.

Vaikinui paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.