Dėl šiurpios avarijos ieškota T.Kozlova pati pasidavė policijai

Kelias dienas dėl kraupios avarijos Vilniaus policijos ieškota ieškota Tatjana Kozlova ketvirtadienį pati atėjo į policiją ir davė parodymus. Visuomenės pagalbos ieškant šios moters prašę pareigūnai, jai pasidavus kukliai „pamiršo“ pranešti, kad vilnietė jau surasta ir jos paieška nutraukiama.

Paviešinus T.Kozlovos nuotrauką žiniasklaidoje, moteris pati atvyko į apklausą policijoje.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Paviešinus T.Kozlovos nuotrauką žiniasklaidoje, moteris pati atvyko į apklausą policijoje.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 14, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:57 AM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, antradienį apie 19 val. pranešta, kad L.Giros g. automobilis partrenkė žmogų. Netrukus paaiškėjo, kad žmogų partrenkęs automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Atskubėję policijos pareigūnai išsiaiškino, kad ratą keičiantį S.J. (gim. 1959 m.) kliudė ir sužalojo japoniškas automobilis. Vyriškis savo automobilio „Peugeot“ ratą keitė gerai apšviestoje vietoje ir apsivilkęs šviesą atspindinčia liemene.

Nukentėjęs vyras sužalotas gana sunkiai. Komos ištiktas S.J. paguldytas į reanimaciją. Pasak medikų, nuo smūgio jam į smegenis išsiliejo kraujas.

Po kurį laiką trukusios paieškos viename iš S.Stanevičiaus g. kiemų pareigūnai aptiko žmogų partrenkusį ir iš avarijos vietos pasprukusį automobilį „Mazda 626“. Automobilis buvo užrakintas, vairuotojo greta nebuvo.

Trečiadienį pareigūnai įtarė, kad automobilį „Mazda“ galėjo vairuoti vilnietė Tatjana Kozlova (gimusi 1973 m.). Tačiau jos pareigūnai niekur negali surasti. Buvo paskelbta moters paieška. Įvykį tiriantys pareigūnai policija-paskelbe-is-avarijos-pasprukusios-vairuotojos-paieska.htm"="">policija-paskelbe-is-avarijos-pasprukusios-vairuotojos-paieska.htm"" target="_blank">pagalbos kreipėsi į visuomenę ir per žiniasklaidą išplatino moters nuotrauką.

Penktadienį paaiškėjo, kad žiniasklaidai išplatinus įtariamosios nuotrauką, moteris ketvirtadienį pati atvyko į apklausą Vilniaus kelių policijoje. Tačiau pareigūnai, kuriems reikėjo visuomenės pagalbos ieškant vilnietės, tos pačios visuomenės interesus kukliai pamiršo, vos tik moteris atvyko į apklausą. Kad jos paieška nutraukiama, Vilniaus policija nepranešė.

Tik penktadienį, žurnalistams pradėjus domėtis, kaip vyksta T.Kozlovos paieška, pareigūnai informavo, kad ji jau nutraukta.

Daugiau jokios informacijos apie šią bylą policija neskelbia. Kol kas net neaišku, į policiją atvykusi T.Kozlova buvo sulaikyta ar po apklausos paleista. Esą vyksta ikiteisminis tyrimas, todėl jokios informacijos pareigūnai nenori teikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.