Kauno medikė nubausta už kyšio perdavimą

Lapkričio 12 dieną Kauno apygardos teismas tenkino Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro apeliacinį skundą ir V.R. pripažino kalta dėl prekybos poveikiu ir skyrė 26 tūkst. Lt baudą. Taip pat konfiskuoti 4 tūkstančių litų, kuriuos V.R. perdavė tarpininkei nusikaltimo metu.

Bausmė skirta už prekybą poveikiu.
Bausmė skirta už prekybą poveikiu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 4:39 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:16 AM

Ikiteisminį tyrimą šioje baudžiamojoje byloje atlikę Specialiųjų tyrimų tarnybos Kauno valdybos pareigūnai nustatė, kad 2011 m. gruodį, privačios gydymo įstaigos vadovė ir šeimos gydytoja V.R., siekdama pageidaujamo darbingumo lygio vertinimo ir jo termino nustatymo dviem ikiteisminio tyrimo metu nenustatytiems asmenims, Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (NDNT) Kauno II teritorinio skyriaus vyresniajai specialistei G.G., kaip tarpininkei, perdavė 4 000 Lt dydžio kyšį.

Iš pastarosios buvo tikimasi, kad ši, pasinaudodama savo tarnyba ir pažintimis, bei tikėtina įtaka NDNT Kauno teritorinių skyrių kompetentingiems valstybės tarnautojams, juos paveiks sprendžiant šį klausimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.