Vyras pasijuto apgautas, kad dvejus metus rėmė sergantį vaiką

Utenos policijos pareigūnams teks tirti neįprastą bylą. Į juos kreipėsi jaunas vyras ir pasiskundė, kad pažįstama moteris jį apgavo ir išviliojo 18 tūkstančių litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Nov 14, 2014, 10:55 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:25 PM

Žemaitijoje gyvenantis 24-erių V.S. tvirtina, kad jo bendraamžė Utenos gyventoja dvejus metus jį apgaudinėjo ir išnaudojo. Moteris vaikiną informavo, kad pagimdė ir augina jų bendrą vaiką. 2012 metų birželį moteris pasiguodė, kad jų vaikas susirgęs kraujo vėžiu, todėl jo gydymui reikia pinigų. 

V.S. patikėjo uteniškės istorija apie bendrą vaiką, nes pora buvo anksčiau susitikusi. Vyras tikino dvejus metus siuntęs pinigų vaikelio gydymui. Tačiau pats savo atžalos nelankė.

Žemaitis rėmęs sergantį vaiką auginančią uteniškę, šiai paramai neva išleido 18 tūkstančių ir 105 litus. Tačiau vyrui prieš kurį laiką esą kilo įtarimas, ar tik jauna mama jo neapgaudinėja, ar tikrai ji pagimdė jo vaiką. Išsiaiškinęs, kad tapo apgavikės auka, jis kreipėsi į policijos pareigūnus. 

„Kol kas žinome tik vienos pusės versiją. Ar buvo kokia moters apgavystė, ar tik taip atrodo pasiskundusiam vyrui, teks nustatyti ikiteisminio tyrimo metu. Tačiau kol kas šis tyrimas tik pradėtas“, – sakė Utenos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų turimo skyriaus viršininkas Rimantas Turovas.

Pareigūnas pripažino, kad su tokio pobūdžio skundais jo skyriaus darbuotojai susiduria itin retai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.