Pagrobtas ir paleistas E. Daktaras tyli

Naktį Kaune naktiniame klube buvo pagrobtas nusikaltėlių pasaulio šulu tituluojamo, iki gyvos galvos nuteisto Henriko Daktaro sūnus 32 metų Enrikas Daktaras.

E.Daktaras įsipainiojo į mįslingą istoriją.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Daktaras įsipainiojo į mįslingą istoriją.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Nov 16, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:59 AM

Incidentas įvyko apie 2 valandą. Liudininkai pranešė, kad vyriškis buvo prievarta įgrūstas į automobilį ir išvežtas. Apie įvykį pranešta policijai.

Po kelių valandų E.Daktaras grįžo namo. Kauno policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto laisvės atėmimo.

Nukentėjusysis neduoda parodymų kriminalistas ir neaiškino įvykio aplinkybių. Ant kauniečio kūno matyti nubrozdinimų, tačiau jie sveikatai nepavojingi.

„Atstokite nuo manęs“, - E.Daktaro neva pasakytus žodžius citavo tyrimui artimas šaltinis.

E.Daktaras buvo teisiamas kvaišalų platinimo byloje, kiek anksčiau jis taip pat yra buvęs Kauno tarybos nariu. Vėliau ėmėsi statybų verslo.

Aiškėja šio  įvykio scenarijus. E.Daktaras su draugu iš pradžių vakarojo Rotušės aikštėje esančiame bare. Tarp jų ir kelių bare sėdėjusių jaunuolių kilo konfliktas. Jo priežastys kol kas nežinomos.

Į barą kaunietis atvyko iš „Žalgirio“ arenos, kur su draugų kompanija stebėjo Džordanos Butkutės koncertą.

„Jis atrodė labai atsipalaidavęs ir įsilinksminęs“, - portalui lrytas.lt pasakojo greta E.Daktaro buvęs kitas klausytojas. Beje, H.Daktaras prieš daugelį metų Daktarų nusikalstamos grupuotės pamėgtame „Vilijos“ restorane buvo sumušęs Dž.Butkutę ir vos išvengė teistumo.

Po konflikto bare E.Daktaras su bičiuliu nuvažiavo į naktinį klubą V.Putvinskio gatvėje ir iš jo išėjo apie 2 valandą. Liudininkai pasakojo, kad tuomet prie įėjimo prilėkė 3-4 automobiliai. Iš jų iššokę jaunuoliai sučiupo E.Daktarą.

Kriminalistai spėja, kad po konflikto Kauno senamiestyje užpuolikai pasikvietė pastiprinimą ir sumanė atkeršyti.

Vis tik didžiausia tikimybė, kad tai buvo tik buitinis konfliktas tarp apspangusių žmonių.

Kauno apskrities  Vyriausiasis policijos komisariatas patvirtino, kad E.Daktaras 2 valandą buvo jėga įsodintas prie naktinio klubo „Mojo“, o namo grįžo 3 valandą 40 minučių. Kaunietis jokių galimų įvykio versijų nepateikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.