Iš Rietavo turgaus žemaičiai grįžta prapjautomis rankinėmis

Sekmadieniais veikiančiame Rietavo turguje apstu ne tik pigesnių prekių ieškančių lietuvių, bet ir latvių. O kur daugybė žmonių su storomis piniginėmis, ten ir kišenvagiai tyko savo grobio.

Sekmadieniais veikiančiame Rietavo turguje apstu ne tik pigesnių prekių ieškančių lietuvių, bet ir latvių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Sekmadieniais veikiančiame Rietavo turguje apstu ne tik pigesnių prekių ieškančių lietuvių, bet ir latvių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Nov 17, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:54 AM

Praėjusį sekmadienį iš Vakarų Lietuvoje itin populiaraus Rietavo turgaus Sauslaukio kaime grįžę Telšių gyventojai skubėjo į policiją.   41 metų telšiškė papasakojo, kad apie 11.30 val. vaikščiodama po Rietavo turgų ir apžiūrinėdama prekes, staiga nustėro. Moters rankinė buvo prapjauta, o viduje – tuščia.

Ilgapirščiai pagrobė piniginę su 240 litų, asmens dokumentais, banko mokėjimo ir nuolaidų kortelėmis.   Kitas 56 metų telšiškis vagystę pastebėjo už pusvalandžio, apie 12 val. Žemaičiui Rietavo turguje iš rankinės pagrobta piniginė su 1000 litų, asmens dokumentais, banko mokėjimo bei nuolaidų kortelėmis.   Dėl vagysčių iš rankinių pradėti ikiteisminiai tyrimai. Policija prašo gyventojų būtų atsargiais masinėse žmonių susibūrimo vietose, saugoti rankines ir pinigines.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.