Klubas „Mojo“ tikina – E. Daktaras pagrobtas nebuvo

Sekmadienį virtualioje erdvėje pasklidusi žinia, jog V.Putvinskio gatvėje, prie naktinio klubo „Mojo“ buvo pagrobtas kriminalinio pasaulio veikėjo Henriko Daktaro 32 metų sūnus Enrikas, sukėlė nemažai svarstymų.

Žinia apie tariamą E.Daktaro pagrobimą ne juokais įsiutino klubo „Mojo" atstovus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Žinia apie tariamą E.Daktaro pagrobimą ne juokais įsiutino klubo „Mojo" atstovus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 17, 2014, 4:22 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:33 AM

„2014-11-16 2 val. 15 min. Kauno apskrities policijoje gautas pranešimas, kad iš klubo „Mojo“, esančio Kaune, Putvinskio g., panaudojant prievartą, į automobilį buvo įsodintas pil. E.D., gim. 1982 m. ir nuvežtas nežinoma kryptimi.

Tikslinant įvykio aplinkybes, gauta duomenų, kad apie 3 val. 40 min. pil. E.D. grįžo į namus. Policijai suteikti informaciją apie įvykį jis atsisakė.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate sudaryta tyrimo grupė, kuri pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto laisvės atėmimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str. 2 d. Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai“, - teigiama sekmadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato išplatintame pranešime spaudai.

Klubo „Mojo“ bendrasavininkas Giedrius Ambrazevičius lrytas.lt teigė, jog ši informacija – visiškas pramanas.

Pasak pasilinksminimo įstaigos vadovo – naktį iš šeštadienio į sekmadienį nei E.Daktaras, nei joks kitas žmogus iš klubo pagrobtas nebuvo. Tai klubo atstovai sako galintys įrodyti vaizdo kamerų įrašais, kuriuose nėra užfiksuota jokio incidento.

Pirmadienį pats E.Daktaras socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino lakoniška žinutę.

„Nei Mojo, nei klubo apsauga tikrai ne prie ko! Žurnalistai kaip visada netikslūs“, - pirmadienį po pietų paskelbė E.Daktaras.

„Nei mūsų patalpose, nei prieigose jokio incidento nebuvo. Mano žiniomis policija gavo anoniminį pranešimą. Iš kur ta informacija, kas ir kodėl ją paskleidė galime tik numanyti. Gali būti, jog tai konkurentų darbas“, - sakė klubo „Mojo“ bendrasavininkas G.Ambrazevičius.

Žinia apie tariamą E.Daktaro pagrobimą publikavę interneto portalai pirmadienį sulaukė klubą „Mojo“ atstovaujančios advokatų kontoros reikalavimo paneigti jos nuomone tikrovės neatitinkančią informaciją.

„Jeigu to nebus padaryta, būsime priversti kreiptis į teismą ir bylinėtis. Ši informacija neatitinka realybės ir gadina mūsų klubo vardą. Dirbame tam, kad žmonės jaustųsi saugūs, investuojame į apsaugą, bendradarbiaujame su policija, o kažkas paskleidžia žinią, jog iš klubo pagrobtas žmogus. Tai 1990-ųjų metų istorijos. Tokių straipsnių pasiskaitęs žmogus bijos koją kelti iš namų, o juo labiau lankytis klube“, - piktinosi verslininkas.

Policija pirmadienį atsisakė ką nors komentuoti apie melagingos žinios išplatinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.