Už nevykusį pokštą jaunuoliui skirta 50 litų bauda

Vairuotojus ant kelio numesta iškamša pagąsdinti sumanęs Telšių rajono gyventojas 18 metų M.B. turės patuštinti piniginę – už nevykusi pokštą jam skirta 50 litų bauda.

Ant kelio numesta iškamša vos nesukėlė avarijos.<br>Telšių AVPK nuotrauka
Ant kelio numesta iškamša vos nesukėlė avarijos.<br>Telšių AVPK nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:23 AM

Lapkričio 4-ąją 19 val. 40 min. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai gavo piliečio pranešimą, kad Telšių rajone, Luokės miestelyje, ant važiuojamosios kelio dalies guli vyras.

Baimindamiesi dėl gresiančio pavojaus gyvybei, į nurodytą vietą išskubėjo policijos pareigūnų ir greitosios medicinos pagalbos automobiliai.

Po kelių minučių pareigūnams paskambino dar vienas asmuo, kuris tvirtino, kad Luokėje, prieš tai skambinusio pranešėjo nurodytoje vietoje, ant važiuojamosios kelio dalies numesta žmogaus iškamša.

Pranešėjas sakė tik laimingo atsitiktinumo dėka išvengęs susidūrimo su priešais atvažiuojančiu automobiliu, kurio vairuotoja, dėl kliūties ant kelio staiga turėjo pasukti vairą ir išvažiavo į priešingą eismo juostą.

Atskubėję pareigūnai išvydo tiek dydžiu, tiek išvaizda žmogų primenančią, džinsinėmis kelnėmis ir odine striuke aprengtą iškamšą. Nuo kelio patraukus šią kliūtį, pareigūnai suskubo ieškoti asmens, kurio veiksmai sukėlė grėsmę eismo dalyviams.

Policininkai nustatė, kad ant kelio žmogų primenančią iškamšą numetė Luokės miestelio gyventojas 18 metų M.B. Šis vaikinas lapkričio 14-ąją atvyko į komisariatą ir prisipažino dėl savo poelgio.

Jaunuolis tvirtino, kad iškamšą buvo pasidaręs anksčiau ir ant kelio ją numetė sumanęs pajuokauti. Vaikinas sakė nepagalvojęs, kad jo pokštas gali sukelti pavojų aplinkiniams.

Dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, kuris sukėlė pavojingą situaciją 18-mečiui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Jam skirta 50 litų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.