Vilniaus r. sulaikyti priemiestiniu autobusu vykę nelegalai

Vilniaus rajone jungtinės pasieniečių bei policijos pareigūnų pajėgos sulaikė priemiestiniu autobusu vykusius du, įtariama, sirus ir palestiniečiais prisistačiusius moterį ir vyrą. Manoma, kad jie į Lietuvą pateko neteisėtai.

Vilniaus rajone sulaikyti priemiestiniu autobusu vykę, įtariama, sirai ir palestiniečiai.<br>VSAT nuotr.
Vilniaus rajone sulaikyti priemiestiniu autobusu vykę, įtariama, sirai ir palestiniečiai.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 10:22 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį VSAT Vilniaus rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties užkardos pasieniečiai bei Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliai kelyje Polockas – Vilnius, ties Vilniaus rajono Viktariškių kaimu, patikrinti sustabdė autobusą „Setra“ lietuviškais valstybiniais registracijos numeriais.

Pareigūnai jau turėjo žinių, kad priemiestiniu maršrutu Mostiškės–Naujoji Vilnia vykusiame autobuse gali būti įtartinų keleivių. Informacija pasitvirtino. Iš autobuso pasieniečiai išlaipino bei sulaikė 26 ir 28 metų vyrus, kurie turėjo Sirijos piliečių asmens dokumentų kopijas.

Sulaikyti ir tuo pačiu autobusu vykę moteris ir vyras, neturėję jokių asmens dokumentų ir prisistatę 25 bei 41 metų palestiniečiais. Užsieniečiai dar turėjo kuprines bei krepšius su asmeniniais daiktais.

Apie šį įvykį VSAT pareigūnai informavo kolegas Baltarusijoje. Tolesnes aplinkybes aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo pradėję Vilniaus rinktinės pareigūnai.

Visi keturi užsieniečiai uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?