Masinės muštynės Vilniaus kebabinėje: aidėjo šūviai, du sužeisti

Didžiulės muštynės vėlų sekmadienio vakarą kilo prie kebabinės Vilniuje. Pasak liudininkų, konflikte dalyvavo apie 14 žmonių, per incidentą panaudotas ginklas, greitosios pagalbos medikų paslaugų prireikė dviem žmonėms, vienas sulaikytas mušeika buvo apklaustas.

Vilniaus kebabinėje susimušė 14 žmonių, per incidentą aidėjo šūviai, du žmonės nuvežti į ligoninę, vienas apklaustas policijoje.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniaus kebabinėje susimušė 14 žmonių, per incidentą aidėjo šūviai, du žmonės nuvežti į ligoninę, vienas apklaustas policijoje.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Nov 24, 2014, 10:49 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:53 PM

Incidentas Architektų g. esančioje kebabinėje sekmadienio vakarą kilo apie 23 val. Raminti masinių muštynių visų pirma atskubėjo kebabinę saugančios saugos tarnybos darbuotojai. Netrukus jie paprašė ir policijos pagalbos.

Policijai buvo pranešta, kad kilus konfliktui susimušė 14 žmonių, per konfliktą naudojamas šaunamasis ginklas, peilis, yra nukentėjusių, sulaužyti kebabinės baldai.

Atskubėjus patruliams dalis muštynių dalyvių išsilakstė. Du sužeistieji buvo nuvežti į ligoninę. Po medikų apžiūros iš muštynių vietos atvežti M.Š. (gim. 1991 m.) ir A.Ž. (gim. 1993 m.) paleisti gydytis į namus. Pirminiais duomenimis, vienas sužalotas šaunamuoju ginklu, kitas tiesiog sumuštas.

Apžiūrinėdami muštynių vietą policijos pareigūnai aptiko ir šovinio tūtelę. Tačiau ginklas, iš kurio šaudyta, nerastas. Taip pat kol kas neaišku, kiek kartų buvo iššauta.

Įvykio vietoje sulaikytas vienas asmuo. Į policijos komisariatą nuvežtam M.R. (gim. 1990 m.) nustatytas 1,46 prom. girtumas. Po apklausos jis išleistas namo.

Policija po incidento pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnai aiškinasi incidento aplinkybes ir bando nustatyti visus masinių muštynių dalyvius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.