Kol telšiškė matavosi batus, vagilės nugvelbė jos rankinę

Telšiuose į prekybos centrą „Mastis“ apsipirkti atėjusi ir jai patikusius batus pasimatuoti sumaniusi telšiškė tapo po parduotuvę slampinėjusių vagilių auka.

Pareigūnai prašo atpažinti šias vagyste įtartas moteris.<br>Telšių AVPK nuotr.
Pareigūnai prašo atpažinti šias vagyste įtartas moteris.<br>Telšių AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2014-11-26 14:02, atnaujinta 2018-01-20 14:18

Jai į akį kritusis batus įdėmiau apžiūrėti nusprendusi moteris su savimi turėtą rankinę pasidėjo šalia. Pirkėjai besimatuojant batus jos rankinė dingo.

Apie netektį moteris iškart pranešė pardavėjoms, kurios iškvietė policiją.

Peržiūrėjus prekybos centre įrengtų vaizdo kamerų įrašus įtarimas dėl rankinės vagystės krito ant dviejų vaizdo kameromis užfiksuotų moterų, kurios tuo metu slampinėjo po batų parduotuvę.

Pareiškimą policijai parašiusi nukentėjusioji nurodė, kad vagilių grobiu tapusioje rankinėje buvo mobiliojo ryšio telefonas ,,Prestigio“, 520 litų, telefono kroviklis bei kiti asmeniniai daiktai.

Dėl vagystės ši telšiškė patyrė 864 litų turtinę žalą.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nusprendė kreiptis pagalbos į visuomenę.

Gyventojus, atpažinusius įtariamąsias bei galinčius suteikti bet kokios informacijos apie jas pareigūnai prašo paskambinti tyrėjams telefono numeriu 8 444 60343, anoniminiu pasitikėjimo telefono numeriu 8 44460345, bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 arba atvykti į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.