Jonaviškis sugyventinę sumušė ir degalinėje išmetė iš mašinos

Jonavos policija sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, kuris žiauriai sumušė savo sugyventinę ir išmetė ją degalinėje iš automobilio.

Jonaviškis sugyventinę sumušė ir degalinėje išmetė iš mašinos.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Jonaviškis sugyventinę sumušė ir degalinėje išmetė iš mašinos.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 3:37 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:55 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, trečiadienį apie 20 val. 30 min. Jonavos policijos komisariato pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė Jonavos gyventoją (gim. 1986 m.), kuris įtariamas sunkiu sveikatos sutrikdymu. Vyriškiui nustatytas 0,52 prom. girtumas.

Vyriškis sulaikytas tiriant dar antradienį apie 21 val. gautą pranešimą, kad Jonavos r., Ručiūnų kaime, degalinėje, rasta sumušta moteris (gimusi 1978 m.). Ji dėl sumušimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, prieš moterį smurtavo buvęs sugyventinis (gim. 1986 m.), kuris ją apie 20 val. 40 min. Jonavoje, Žemaitės g., įsisodino į automobilį „Renault Espace“ ir išsivežė nežinoma kryptimi.

Jonavos r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Penktadienį sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam.

Už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Už sunkų sveikatos sutrikdymą, baudžiama laisvės atėmimu iki dešimties metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: L. Kaščiūno komentarai apie pratybas „Neatidėliotinas atsakas 2024“