Kaune pričiupo putojančio vyno mėgėją

Ketvirtadienį Lietuvos kelių policijos tarnybos (toliau - LKPT) pareigūnai vykdė specialią policinę priemonę Kaune ir jo apylinkėse. Siekiant nustatyti teisės pažeidimus, buvo tikrinamas keliais riedantis transportas, jo vairuotojai, keleiviai ir gabenami kroviniai. 

Automobilio bagažinėje - putojantis vynas be banderolių.<br>LPKT nuotr.
Automobilio bagažinėje - putojantis vynas be banderolių.<br>LPKT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 10:38 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:14 PM

Apie 14 valandą Kaune, Ateities plente, pareigūnų dėmesį patraukė automobilis „Audi A6“, paženklintas išskirtinio valstybinio numerio ženklais. Sustabdžius šį automobilį, 40-metis jo  vairuotojas M. R. paaiškino, kad išvežioja maitinimo įstaigų įrangą. Pareigūnai paprašė atidaryti bagažinę ir smarkiai nustebo išvydę vežamą „įrangą".

„Ausi A6“ universalo kėbulu galinė dalis, kurios visi stiklai papildomai užtamsinti, buvo prikrauta dėžių su alkoholiniais gėrimai. Iš viso gabenta 17 dėžių gėrimų - 102 buteliai putojančio vyno, nepaženklinti valstybės patvirtintu apsaugos ženklu - banderolėmis.

Vairuotojas nesugebėjo paaiškinti, iš kur gabena, galimai, kontrabandinius gėrimus, tik paminėjo, kad įsigijo alkoholio besiruošdamas artėjančioms  šventėms.

Vairuotojas ir nelegaliai gabenamas krovinys sulaikyti ir perduoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams.

Per ketvirtadienio reidą Kaune ir jo apylinkėse LKPT pareigūnai nustatė 25 įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus, tarp jų - trys atvejai, kai  transporto priemonės buvo vairuojamos neturint tam teisės, 15 techniškai netvarkingų automobilių, 3 automobiliai nebuvo apdrausti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

LKPT - specializuota policijos įstaiga, dirbanti neteritoriniu principu visoje šalyje. Vykdo ne tik saugaus eismo priežiūrą, bet ir nusikalstamų veikų, vykdomų naudojantis keliais, išaiškinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.