Sugyventinių karas Radviliškio r.: mušėsi ir vyrai, ir moterys

Radviliškio rajono policijos pareigūnai šeštadienį teko aiškintis mažiausiai du šeimyninius konfliktus, kuomet tarpusavyje mušėsi girti sugyventiniai. Vienu atveju siautėjo girta moteris, kitu - girtas vyras.

Radviliškio rajono policijos pareigūnai šeštadienį teko aiškintis mažiausiai du šeimyninius konfliktus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Radviliškio rajono policijos pareigūnai šeštadienį teko aiškintis mažiausiai du šeimyninius konfliktus.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2014, 10:42 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:57 PM

Visų pirma apie 9 val. Radviliškio r., Aukštelkų kaime, Draugystės g., visiškai girta (nustatytas 3,41 prom. girtumas) moteris (gimusi 1982 m.) namuose rankomis sudavė girtam (nustatytas 2,80 prom. girtumas) sugyventiniui (gim. 1976 m.) į veidą ir galvą.

Daužytis kumščiai girtai sugyventinei pasirodė maža, todėl ji vyriškiui į galvą dar trenkė taburete ir peiliu dūrė į pilvą.

Nukentėjęs vyras į medikus nesikreipė, o įsisiautėjusią moterį pareigūnai sulaikė ir uždarė į ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Apie 13 val. 30 min. Radviliškio r., Batkūnų kaime, girtas (nustatytas 1,97 prom. girtumas) sugyventinis (gim. 1956 m.) spyrė taip pat girtai (nustatytas 2,24 prom. girtumas) sugyventinei (gimusi 1962 m.) į veidą.

Po to vyriškis pagrasino moterį sužaloti kirviu.

Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė. Sugyventinis sulaikytas ir uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.