Kirgizas gabeno Švedijoje pavogtą visureigį

Lavoriškių punkte VSAT pareigūnai sulaikė iš Lietuvos vilkiko puspriekabėje gabentą, įtariama, Švedijoje pavogtą visureigį „Mercedes Benz X 204“. Vilkiką vairavo Kirgizijos pilietis.

Kirgizas gabeno Švedijoje pavogtą visureigį.<br>VSAT nuotr.
Kirgizas gabeno Švedijoje pavogtą visureigį.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 2:45 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį VSAT Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių punkte patikrino iš Lietuvos į Baltarusiją vykusį vilkiką „Volvo“ su puspriekabe „Schmitz“. Sunkiasvorę transporto priemonę latviškais valstybiniais registracijos numeriais vairavęs 47 metų Kirgizijos pilietis pateikė tvarkingus asmens bei automobilio dokumentus.

Pasienio tikrinimo metu VSAT pareigūnai atkreipė dėmesį į puspriekabės krovinį – joje buvo gabenamas 2012 m. pagamintas visureigis „Mercedes Benz X 204“ švediškais registracijos numeriais. Nustatyta, kad ši transporto priemonė kaip pavogta ar neteisėtai nusavinta nuo šių metų lapkričio pabaigos yra ieškoma Švedijos teisėsaugininkų.

Ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėję VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai antradienį priešpiet dar vykdė užsieniečio vairuotojo apklausą. Vilkikas su puspriekabe bei visureigis buvo saugomi Lavoriškių punkte.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 92 automobilius, kurie, įtariama, buvo vogti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?