Besišvaistant peiliais sužaloti trys žmonės

Mažiausiai trys žmonės buvo sužaloti peiliais, per konfliktus ketvirtadienį įvykusius Anykščių ir Jonavos rajonuose bei Marijampolėje.

Mažiausiai trys žmonės buvo sužaloti peiliais, per konfliktus ketvirtadienį įvykusius Anykščių ir Jonavos rajonuose bei Marijampolėje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Mažiausiai trys žmonės buvo sužaloti peiliais, per konfliktus ketvirtadienį įvykusius Anykščių ir Jonavos rajonuose bei Marijampolėje.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 8:44 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:08 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 10 val. 35 min. Anykščių r., Kurkliuose, namuose, vyriškis peiliu sužalojo moterį (gimusi 1967 m.), kuri dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis 1967 m. gimęs vyras uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 20 val. Jonavos r., Kurmagalos kaime, namuose, konflikto metu, 1974 m. gimęs vyras peiliu sužalojo seserį (gimusi 1971 m.), kuri dėl durtinės žaizdos šone paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Taip pat ketvirtadienį apie 19 val. 40 min. Marijampolėje, Sporto g., namuose, moteris peiliu sužalojo 1944 m. gimusį vyrą, kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę.

Įtariamoji neblaivi 1977 m. gimusi moteris uždaryta į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.