Dėl dešimtmetės išžaginimo policija ieško šviesiaplaukio vyro

Jonavos ir Kauno policijos pareigūnai dėl išprievartautos mergaitės ieško įtariamojo – maždaug 35-40 metų šviesių plaukų vyro.

Pirminiais duomenimis, nusikaltimas įvyko P.Vaičiūno gatvėje.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Pirminiais duomenimis, nusikaltimas įvyko P.Vaičiūno gatvėje.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė („Jonavos žinios“)

2014-12-12 21:12, atnaujinta 2018-01-19 07:15

Pasak jonaviečių, policijos pareigūnai jau turi galimo įtariamojo nuotrauką. Kaip jonavoszinios.lt sakė Rimkų gyventojai, pareigūnai eina po butus ir rodo greičiausiai iš parduotuvės kamerų vaizdo medžiagos darytą nuotrauką, kurioje – vyras su gobtuvu.

„Tačiau jo veidas aiškiai matosi. Pareigūnai ateina į namus, parodo nuotrauką, užsirašo pavardę žmonių, kuriuos apklausė, ir išeina“, – sakė jonaviečiai.

Visuomenei įtariamojo nuotraukos pareigūnai kol kas neviešina, šiuo metu sudarinėjamas jo fotorobotas. Gali būti, jog įtariamojo nuotrauka visuomenei kol kas neskelbiama nesant rimtų įtarimų, kad tai – būtent tas pats žmogus. Šiuo metu sudarinėjamas įtariamojo fotorobotas.

Policijos komisariate tęsiasi darbas. Ieškodami įtariamojo pareigūnai greičiausiai dirbs visą naktį.

P.Vaičiūno gatvėje penktadienį maždaug apie vidurdienį daugiabučio namo laiptinėje buvo išžaginta dešimties metų mergaitė.

Iš karto po įvykio sutelktos gausios Jonavos ir Kauno policijos pareigūnų pajėgos. Pirminiais duomenimis, pavyko nustatyti, kad žagintojas – maždaug 35-40 metų vyras, šviesiais plaukais, maždaug 1,80 metro ūgio, tamsiai apsirengęs.

Iki penktadienio vakaro jo sulaikyti nepavyko. Policija neatskleidžia, ar yra įtarimų dėl jo asmenybės. Ketvirtadienį, kaip manoma, tas pats vyras bandė nusivesti septynerių metų mergaitę, tačiau tai pastebėjo praeivė, o vyras – pasišalino.

Sunerimę jonaviečiai vienas kitą ragina saugoti savo vaikus, lydėti juos į mokyklą ir būti budriems. Žmonės svarsto, galbūt pastaruoju metu iš įkalinimo įstaigos yra sugrįžusių įtartinų asmenų. Pareigūnai prašo visus, turinčius bet kokios informacijos apie įvykį, kreiptis į policiją ir pranešti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.